DESPRE NOI
Site ul „Eco Fashion Brand” apartine societatii „Arta Dacica Traditie si Adevar” ce beneficiaza de echipamente tehnologice noi, inovative, achizitionate cu finantare prin programul Start Up Nation Romania 2017.
Este un proiect si o societate nou infiintata insa beneficiaza de priceperea unor specialisti in domeniu, oameni cu experienta in piata de design, confectii si broderie. Membrii echipei si-au propus sa lucreze cu materiale naturale, materiale nenaturale dar eco pornind si de la semnele cusute din traditia romaneasca ce reprezinta un limbaj vizual universal, inspirat din univers, incarcat energetic. Baza, pornirea este din arta, traditia si mestesugurile stravechi, aduse in contemporaneitate.
In 2018, anul implementarii proiectului nostru si anul de debut este Centenarul Unirii , Anul European al Patrimoniului Cultural. Costumul popular romanesc, continuator al vesmantului dacic, emblema identitara in sec. XXI, continua a comunica prin scrierea, desenul simbolistic. Simbolurile precum rombul, coloana, soarele, arcada, bradul, crucea, coltii lupului, clepsidra, transformă o simplă pânză intr-un veșmânt plin de semnificații și istorie ce merita cunoscute.
Societatea noastra produce broderii pe masini industriale pentru serii, broderii manuale, fabrica articole de imbracaminte din materiale tesute, tricotate, croşetate, impletite etc..., pentru, femei, copii si barbati. De asemenea realizam design de moda si proiectare pentru broderii.
Misiunea noastra este aceea de a creea, de a realiza piese vestimentare din materiale naturale, din materiale eco, ce protejează sanatatea beneficiarului, confecţii funcţionale, actuale si imbogatite cu broderii decorative de tradiţie romaneasca (fie ele si interpretate in varietatea de produse create). Astfel melanjul inovator rezida din aceşti factori ce conţin si protecţia spirituala inglobata in motivele decorative apartinand geometriei sacre, universal valabile, geometri tradiţionale portului romanesc. Piesa vestimentara devine o piesa de creaţie artistica si cu funcţie documentara, (conservând identitatea populara câştigată în mii de ani si transmiţând astazi mesajul prin scurte explicaţii scrise si pe etichete şi cu trimitere către articolele de pe site si blog), spirituala, protejând sanatatea beneficiarului prin uzitarea materialelor naturale, a simbolurilor, avand o funcţie de "energizare" si prin paleta coloristica aleasa in funcţie de mai mulţi factori explicati (varsta, starea din acea zi, anotimp, ocazia la care este purtata, etc...). Clienţii nostrii sunt persoane educate ce apreciaza conştient aceste date si prin afinitati si elemente recognoscibile, familiare atragem orice tip de public ce in timp va acumula noi informaţii, misiunea noastra fiind si una educativa.
Viziunea echipei noastre se muleaza atat in prezent pe preferinţele actuale cat si in viitor, studiile noastre fiind strâns legate (in domeniul de baza si in cele conexe) de cercetarea, dezvoltarea si inovarea necesara ca omul sa fie sănătos, conştient si fericit. Haina nu este ceva inert doar cu care te acoperi, ea a fost si va redeveni conştient un element in simbioza cu personalitatea si fiinţa fiecăruia.
Mulțumim tuturor celor ce ne viziteaza pagina web, și sperăm să vă bucure ceea ce am pregătit si vom pregati pentru dumneavoastră!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart